Over ons

Suzan Roodbeen

Eigenaar Hondentrimsalon Kwispel

In de zomer van 2005 ben ik gestart met Hondentrimsalon Kwispel en nu bijna 15 jaar verder (dit jaar is het tijd voor een feestje maar daarover later meer) is het voor mij elke dag opnieuw genieten van het werken in mijn salon. Ik ben een bevoorrecht mens om met zoveel verschillende honden te mogen werken, het geeft kleur aan mijn leven en ik heb van mijn interesse en liefde voor honden mijn werk kunnen maken en daar ben ik trots op. De liefde en interesse voor dieren, honden en paarden in het bizonder zijn als een rode draad in mijn leven. Het plezier, de liefde, de eerlijkheid en onvoorwaardelijke vriendschap die deze viervoeters ons brengen vindt ik geweldig.

Na het afronden van de middelbare opleiding heb ik heel wat jaren in commerciele functies gewerkt maar dit gaf niet langer de voldoening waar ik naar op zoek was. In 2003, na een aantal jaren bij een Dierenartsenpraktijk te hebben gewerkt  heb ik dan ook besloten om mijn hart te gaan volgen en ben de trimmersopleiding gaan volgen. Dit is de juiste keuze voor mij geweest en in 2005 werd Hondentrimsalon Kwispel geboren.  De naam Kwispel vertegenwoordigd mijn doel en mijn streven om het bezoek aan de salon voor uw hond zo aangenaam mogelijk te laten verlopen; er is toch niets mooiers dan een mooi geknipte hond die blij en met een kwispelende staart weer met u mee naar huis gaat?

Ik werk enkel en alleen op afspraak zodat ik alle aandacht en zorg aan uw hond kan besteden omdat uw hond het waard is!

Leuk Filmpje van honden bij Kapper (niet bij ons)

Werkwijze

Hoe werkt dat nu precies in de trimsalon?

Na het maken van de afspraak en de 1ekennismaking met de hond zullen we samen de vachtconditie bekijken, de wensen en mogelijkheden bespreken voordat ik aan de slag ga.  We spreken samen door in welk model uw hond wordt geknipt, gelet op de mogelijkheden die de vacht biedt, uw wensen en gelet op de ras standaarden!

Puppies in de trimsalon! Gegarandeerd een feestje! En zoo leuk en leerzaam!

We kennen het allemaal wel, een nieuw gezinslid in huis, een puppie ! Dat is vooral genieten maar betekent ook veel tijd investeren en opvoeden. Voor de pups / jonge honden die naar de trimsalon zullen gaan als ze ouder worden is het belangrijk dat ze op een positieve manier kennis maken met de trimsalon, de geuren, de geluiden en met mij.

Een eerste kennismaking vindt ik dan ook erg belangrijk. Bij de eerste kennismaking staat voorop dat het voor de pup leuk moet zijn. Een kort bezoekje is voldoende, even op tafel, even snuffelen, even lekker op ontdekking in de salon en als beloning iets lekkers!

Ondertussen dat de pup op ontdekking is in de salon kan ik met u de vacht even bekijken en eventuele vragen over de vachtverzorging beantwoorden en of tips en advies meegeven voor het onderhoud thuis.