fotografie

Welkom bij Suzan Roodbeen Fotografie!

Het zal je wellicht niet verbazen dat ik een groot liefhebber ben van de natuur, dieren en een echt buitenmens. Ik ben graag op pad met mijn camera om de mooie momenten die op ons pad komen vast te leggen. Mijn voorliefde voor het fotograferen van honden en paarden is je misschien niet helemaal ontgaan. Ik kan ontzettend genieten van het maken van een mooie reportage/shoot met bijvoorbeeld een hond waarin aandacht is voor een mooi portret, aktie of de band tussen jou en je hond. Dit kan natuurlijk ook met een paard, een ander dier of tussen vriendinnen/familie.

Het mooiste compliment om terug te horen na een shoot met een hond is;  “Dat is nou precies Mijn hond zoals die op de foto is vastgelegd, precies zoals hij of zij is”.  Dat is bij elke shoot ook altijd het streven;  de hond in zijn element, zijn mooiste of aandoenlijkste blik te vangen.

Hoe doe ik dat? Ik zal tijdens de wandeling op de plek waar we de foto’s zullen gaan maken diverse vragen stellen over de hond, hoe is zijn of haar karakter, waar wordt hij vrolijk van? Wat vindt hij of zij niet leuk? Om zo in relatief korte tijd een goede indruk te hebben van de hond en de mooiste fotos te kunnen maken.  Tijdens een shoot is het voor mij wel heel erg belangrijk dat de hond voldoende tijd heeft om tussendoor te onstpannen, even te spelen en even vrij te bewegen.  Het vraagt veel van de hond om voor ons te poseren dus moet het zeker leuk voor de hond blijven.

 

Een shoot duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur en de locatie wordt in overleg gekozen.  In elke shoot wordt aandacht besteed aan een mooi portret en aktie.   De shoots vinden plaats in de natuur en we zijn altijd afhankelijk van het weer en ik heb de dag voor de afgesproken shootdag nog even kontakt met je.  Mocht het slecht weer zijn/ worden op het afgeproken tijdstip wordt de shoot verzet naar een andere dag / tijdstip.

Ik fotografeer met een Spiegelreflexcamera Canon 7DMarkII cropp en een Canon 6dMarkII fullframe camera met een lichtgevoelige 70/200 2.8 lens.

 

CADEAUBONNEN;

Cadeaubonnen zijn te gebruiken voor alle shoots; met dieren, honden, paarden, vriendinnen of familie. De Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 50 euro.

TARIEVEN;

Prijs voor een shoot 75 euro

Duur 1/ 1,5 uur, locatie in overleg te bepalen

Prijs is voor 1 model, 2emodel 15 euro extra. Max 4 modellen

Inclusief 10 bewerkte fotos

Foto’s worden binnen 14 dagen na de shoot via we transfer toegezonden in groot formaat.

Publicaties hondenfotografie:

Coverfoto Heidewachtelvereniging

Coverfoto Beagle Clubblad   / ledenpasjes Beagle Club